Wijkactiviteiten

Activiteiten bij 't Volbert

Door de activiteitencommissie ’t Volbert worden activiteiten georganiseerd bij of vanuit ’t Volbert. De activiteiten vinden voornamelijk op zaterdagmiddag plaats, echter zijn deze activiteiten gericht op een brede doelgroep. Het doel is iedereen in de wijk én zelfs hierbuiten te betrekken! Hieronder vindt u een overzicht met activiteiten die reeds eerder door de activiteitencommissie zijn georganiseerd! 

 

 

Naast de georganiseerde activiteiten bent u op zaterdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur ook van harte welkom op de boerderij. Wij verwelkomen u graag met een heerlijk kopje koffie. 

Als u zelf ideeën heeft voor een activiteit of ons graag wilt helpen bij het organiseren hiervan, schroom niet en neem dan contact op via: volbertactiviteiten@gmail.com 

Raadpleeg onze agenda voor een overzicht van alle wijkactiviteiten!

Doe ook mee!

Heerlijke maaltijden!

Er wordt regelmatig overheerlijk gekookt bij ’t Volbert. Zo werd er eerder al een heerlijke Mexicaanse maaltijd bereid met onder andere; soep, verschillende gerechten (met en zonder carne), salade, taco’s tortilla’s, guacamole en een Mexicaans dessert.

Daarnaast heeft ’t Volbert al eerder een maaltijdsoepenbuffet, valentijdsbuffet en Indische maaltijden klaar gemaakt! 

En het leuke? Iedereen kan mee-eten zolang je je aanmeld voor de activiteit!  Ben jij benieuwd wat het volgende is wat ’t Volbert gaat maken? Hou dan onze website en Facebookpagina in de gaten! 

Kerstmarkt

Jaarlijks organiseert ’t Volbert een kerstmarkt!

Een hartstikke gezellig evenement om bij te zijn! Een evenement waarbij u kunt genieten van de traditionele kerstmarktonderdelen, zoals gluhwein, lekkernijen en kerstbakjes, maar ook gezondheidsproducten, sieraden en handwerk is hier te koop! Afgelopen jaar werd deze middag opgeluisterd door de midwinterhoornblazers en door Shanty & Smartlappenkoor 1 plus 1 is 3. Daarnaast vond een gedeelte van dit evenement plaats in een opblaasbare ski hut! 

Al met al een hartstikke gezellige middag, wij kijken alweer uit naar de volgende kerstmarkt! 

Jeu de boules 

Sinds 11 mei 2019 is de jeu de boules baan bij ’t Volbert feestelijk geopend. Met franse muziek, diverse kinderactiviteiten en een goede opkomst van de buurt was deze opening 1 groot succes! 

Vind u het leuk om jeu de boules te spelen? Dit kan gewoon bij ’t Volbert. Iedere dag is het mogelijk de baan te gebruiken op eigen gelegenheid! 

 

Wijkactiviteiten zijn er voor iedereen. Van jong tot oud!

Wil je meedoen met een activiteit? Vaak kan je zonder aanmelding delnemen.